Keresztes Ildikó: Olyan, mint egy álom

"Köszönettel tartozom összes volt mentoráltamnak"

Napok óta képtelen napirendre térni a középdöntős eredmény felett Keresztes Ildikó, annyira meglepődött, hogy a közönség juttatta tovább szavazataival A Dal döntőjébe. „Nem tudom, hogy kitaláltak-e már szebb szót arra, hogy köszönöm. Nagyon hálás vagyok a közönségnek, egy életre megjegyeztem ezt a viszonyulásukat hozzám” – mondta el a napokban a Petőfi Rádió Kultúrfitnesz című műsorának nyilatkozva.

„Aki ismer, tudja rólam, hogy egy kishitű állat vagyok, és mindig azt képzelem, hogy engem soha senki nem szeret. Soha nem voltam megelégedve önmagammal, lehet, hogy ezért nem is tudok megülni a babérjaimon, ez hajt előre, és azért akarok belehalni minden egyes éneklésembe” – tette hozzá az énekesnő, aki szerint a közönség is ezt érezhette meg a produkcióján.

Keresztes Ildikó később azt is bevallotta, először rosszul esett neki, hogy a zsűri ezúttal nem juttatta tovább a versenyben, éppen ezért hatotta meg annyira a közönség váratlan visszajelzése, hiszen a szavazók más szempontok alapján döntenek, mint a zsűri, de mindkettő ugyanolyan fontos. „Szerintem ezt egyrészt annak köszönhetem, hogy utat találtam a szívükhöz: úgy tűnik, hogy az emberek még mindig szeretik a hamisítatlan, valódi érzésekkel teli dalokat. Másrészt köszönettel tartozom összes volt mentoráltamnak is, akik mozgósították saját rajongóikat, amikor lecsúsztam a pontozásos második helyről” – tette hozzá. 

 

Keresztes Ildikóval közvetlenül az adás után is beszélgettek munkatársaink, az interjú itt látahtó: