Akik színpadra állnak ma este

Erős mezőny alakult ki a második középdöntőre: ma este többek közt Radics Gigi, Pál Dénes és Agárdi Szilvi, Mohamed Fatima, Vastag Tamás és Janicsák Veca dalai versengenek egymással.

Az 58. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a ma esti második középdöntőben is kilenc lesz látható-hallható.

A vasárnapi középdöntőben szereplő kilenc dal a következő: az első elődöntőt megnyerő Agárdi Szilvi és Pál Dénes duettje, a Szíveddel láss, Baricz Gergőtől a Húz, ByeAlextől a Kedvesem, Janicsák Vecától az Új generáció, Mohamed Fatimától a Nem baj, Palcsó Tamástól az Ezt látnod kell, a harmadik elődöntőt az első helyen zárt Radics Gigitől az Úgy fáj, a Unitedtól a Tegnap még más voltál, valamint Vastag Tamástól a Holnaptól.

A tegnapi, első középdöntőben elhangzott kilenc dal közül a legtöbb, 45 ponttal Kállay-Saunders András dala, a My Baby (szerzők: Kállay-Saunders András, Burai Krisztián, Bodóczki Ernő, Leslie Tay, John Alexis és Pataki Tamás) jutott a döntőbe. A zsűritől 43 pontot kapott Rácz Gergő Csak állj mellém (Rácz Gergő és Geszti Péter) című dala, amely így ugyancsak elhangzik március 2-án a döntőben. A nézők sms-szavazatainak köszönhetően pedig Cserpes Laura Élj pont úgy (szerzők: Kolozsvári Tamás, Krajczár Péter, Tabár István) és Keresztes Ildikó Nem akarok többé játszani (Köteles Leander, Deutsch Gábor, Tisza Gergely) című dala szerepelhet még a jövő szombati döntőben.