Az első snittek: nézzetek bele ByeAlex új videoklipjébe!

Ég a munka a vágók keze alatt: holnapra kész a Kedvesem című dal videója. Az előzetest mi is megmutatjuk.

"Hétvégén leforgattuk a Kedvesem klipet, elviekben ma estére már lesz egy előzetes, és holnap pedig a klip is megjelenik majd. 

ByeAlex nem kizárólag A Dal középdöntője miatt várja izgatottan a hétvégét: holnapra várhatóan elkészül a Kedvesem című versenydal videoklipje, amelyet egy gyönyörű balett-táncos közreműködésével forgattak le alig egy hete.

ByeAlex addig is, amíg a klip megjelenik, küldött nekünk - Nektek egy kis ízelítőt a zenei videóból, és azt is elárulta: melyik, A Dalban való szereplése kapcsán kapott Youtube komment tetszett neki a legjobban.

"Olykor rápillantok a Youtube-ra, és beleolvasok egy-két hozzászólásba. Az egyik kedvencem az volt, amelyik azt kifogásolta, hogy miért voltam annyira szakállas a fellépésen, hiszen ez egy énekesnél indokolatlan! Mókás, én eddig úgy gondoltam, hogy maximum borostás vagyok... Ez már szakállnak minősült?" - tette fel a költői kérdést ByeAlex, akinek az elmúlt napokban-hetekben nemcsak a borotválkozásra, de az olvasásra sem jutott túl sok ideje.

"A műsor óta kicsit felborult a napirendem, elég sok történést kell bepakolnom 24 órába. Máskor hetente új könyvet kezdtem el, most meg három hete ugyanazt olvasom" - vallotta be ByeAlex.

A Kedvesem videoklipjének előzeteséért katt ide!