Rúzsa Magdi lenyűgözésére készül Gyurcsík Tibi

Az énekesnek nem titkolt vágya, hogy szombaton a zsűri pontjaival sikerül továbbjutnia A Dal döntőjébe.

Gyurcsík Tibi már lázasan készül a szombati középdöntőre, ahol nem titkolt vágya, hogy leveszi majd a lábáról Rúzsa Magdit.

A zsűri soraiban helyet foglaló énekesnőt az elődöntőben nem igazán sikerült lenyűgöznie Tibinek, de a zsűri egyöntetű véleményét megfogadva változtattak az Örök harc című nótán, kivették belőle a rap betétet, és Tibi abban reménykedik, hogy a középdöntős produkcióval Magdinál is sikerül megtörni a jeget.

„Az elődöntőből a közönség szavazataival jutottam tovább, s bár természetesen szombaton is nagyon számítok a rajongóim támogatására, mégis abban bízunk, hogy ezúttal a zsűri pontjai alapján egyenes ágon a szombati középdöntő négy továbbjutója között leszek. Miattuk változtattuk meg a dalt, és reménykedünk benne, hogy ezt értékelni fogják. Különösen számítok Rúzsa Magdi megenyhülésére” – nyilatkozta adal2013.hu-nak Tibor, akit akárcsak az elődöntőre, a szombati élő adásra is elkísér majd néhány rajongója.

„Van egy nagyon hűséges és lelkes rajongótáborom, akik közül néhányan az elődöntőn is itt voltak és transzparensekkel drukkoltak a produkciómnak. Nekem nagyon számít az ő véleményük és támogatásuk, ezért is örülök, hogy a szombati versenyen is itt lesznek közülük néhányan” – árulta el Tibi.

A csütörtöki kamerapróbán Gyurcsík Tibor A Dal online videostábjának is interjút adott, amelyben többök között arról is lerántotta a leplet, miért éktelenkednek öklén csúnya sérülések. Az öltözőben készült videót hamarosan megtaláljátok a Hírek között!