Puskás Peti: a szeretteim ülnek a zsűriben

Puskás Peti különös körülmények között versenyzett A DAL című műsor utolsó elődöntőjében. Versenytársa volt Pély Barna, aki korábban a Megasztárban még őt kritizálta, a zsűriben azonban éppen egykori vetélytársa, Rúzsa Magdi foglalt helyet.

A fiatal énekes a Helyi Témának adott interjújában bevallotta, családias hangulat uralkodik a műsor felvételei alatt, a zsűrire pedig képtelen szigorú ítészekként tekinteni, ugyanis szerettei, barátai pontozzák a produkcióját.

"Nem tudok a zsűrire úgy nézni, mint igazi ítészekre, mint tanítvány a mesterére, mert igazából kollégák, barátok, zenész társak. Ettől furcsa ez a műsor, hogy felnőtt, érett előadók állnak a színpadon, és megmutatják, hogy mivel foglalkoznak. Ezért is kell nagyon sokat dolgozni a produkción, mert nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni azokat, akik a szeretteim, és akikkel azt gondolom, hogy kölcsönösen tiszteljük egymást" - magyarázta Puskás Peti. "Ezért nem szeretnék rosszat csinálni a színpadon, mert valószínűleg ők sem szívesen mondanák nekem zsűriként, hogy ez bizony nem volt olyan jó."

Forrás: helyitema.hu