A svéd rádiókat már meghódította Kállay-Saunders András

A Dal második elődöntőjének győztese gyakorlatilag „hazavinné” dalát Malmőbe, ha kijutna az kijutna az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Kállay-Saunders András daláról kiderült: gyakorlatilag hazatérne, ha András Malmőben előadhatná az Eurovíziós Dalfesztiválon. A My Baby című szerzemény ugyanis Svédországban született, és itt van András kiadója is.

„A My baby című dalomat pont az idei Eurovíziós Dalfesztivál rendezési jogát elnyert Malmőben és Stockholmban írtam meg, Svédországban van ugyanis a kiadóm, így többször kell kiutaznom. A svéd rádiók is játsszák már a dalaimat, ez is egyfajta visszajelzés arról, hogy jó úton járok” – nyilatkozta adal2013.hu-nak András, akit a másfél héttel ezelőtti második A Dal-elődöntő óta úton-útfélen megállítják az emberek.

„Gratulálnak vagy csak dúdolják a dalom egyik-másik sorát. Nagyon szeretem az ilyen közvetlen visszajelzéseket. Nagyon örülök, hogy a zsűrinek tetszik a dalom, de a legnagyobb elismerés a nézők visszajelzése” – mondta András, aki a szombati középdöntőben Cserpes Laurával, Gyurcsík Tibivel, Keresztes Ildikóval, Odettel, a Plastikheaddel és Gáspár Lacival, Polyák Lillával, Puskás Petivel és Rácz Gergővel száll harcba a döntőbe jutásért.