Megsérült klipforgatás közben Gyurcsík Tibi

Babonásan készül a középdöntőre az énekes

Apróbb baleset érte Gyurcsík Tibit legújabb videoklipje forgatása közben. Az énekes „Örök harc” című versenydalához készített videót nemrég. Ennek egyik jelenetében kellett a klip története szerint egy bokszzsákot püfölnie, ekkor történt a szerencsétlenség.

„Mondhatjuk munkahelyi balesetnek” – legyintett az énekes, amikor a műsorvezető rákérdezett a sérülés okára a Ma Reggel mai adásában. Mint a beszélgetésükből kiderült, Tibi a dal témájának megfelelő férfias történetet képzelt el a videokliphez, ezért is a sok utalás a küzdősportokra a videóban. Az énekes maga is sportolt korábban, de mint elmondta, „majd egy éve nem voltam edzeni, el vagyok szokva tőle, három-négy ütés után teljesen lezúztam a kezemet…”

A Ma Reggel adásából itt nézhető vissza a beszélgetés Tibivel.

 

Babonásan készül a szombati fellépésre az énekes

„Sokkal nagyobb bennem a drukk, izgulok a szombati szereplés miatt, ma viszont megnyugodtam kicsit, ugyanis pont az előbb jöttek ellenőrizni a kéményt, és az mondják, hogy kéményseprőt látni szerencsés dolog, velem pedig még kezet is fogott” – üzente online stábunknak már a reggeli interjú után az énekes.

Mint kiderül, nemcsak ő készül babonásan a fellépésre, hanem a rajongóitól – vagy, ahogy magukat nevezik, „Gyurcsík Tibi Angyalaitól” – is rengeteg hasonló támogatást kap. Legutóbb Valentin-napra lepték meg egy szerencsekarkötővel, amit a reggeli műsorban is bemutatott, és a szombati fellépésig biztosan magán is tart az énekes.

Gyurcsík Tibi máskülönben nem bízza a véletlen szerencsére a szereplését. A zsűri tanácsát megfogadva például az első elődöntő óta átalakította dalát, így kivette belőle a sokat kritizált rapbetétet, és helyette egy új szövegrészt énekel.

 

Gyurcsík Tibi versenydala itt látható.