Buda Marci beszólt Puskás Petinek

A műsorvezető nem rejtette véka alá nem túl hízelgő véleményét Petivel kapcsolatban.

Buda Marci, A Dal backstage műsorvezetője eddig sem mézes-mázos stílusáról volt híres, de a szombati harmadik elődöntő legfeszültebb pillanatai és az eredményhirdetés után azt is bebizonyította: zrikálni sem rest senkit, még akkor sem, ha a tini lányok nagy kedvencéről, Puskás Petiről van szó.

Marci az élő show-t követő félórás online adásban az énekeseket faggatta a lihegőben, Puskás Petivel azonban igazán nem bánt kesztyűs kézzel. Mint Petinek elmondta, annak idején, amikor az énekest a Megasztárban megismerhette az ország, Marci egyáltalán nem zárta a szívébe őt, s hangot adott azon véleményének is, mely szerint Peti akkoriban egyetlen egy dalt sem tudott úgy elénekelni, hogy az ne legyen hamis.

Peti "leoltása" mellett a a lihegőben az is kiderült, miért érzi Radics Gigi úgy, hogy az Úgy fáj című dalt mintha csak róla írták volna, megtudhatjuk, miért Éder Krisztián, alias SP írta Brasch Bence dalát, hogy mennyit fogyott a Fekete Vonat óta Mohamed Fatima és arra is fény derül, hogy a United zenekar tagjai között egy ökölvívó is megbújik.

Érdemes tehát visszanézni az online adást, katt ide, vagy a videótárra!