Valentin-nap a dalosokkal

Bemutatták "A boldogság sosem jár egyedül" DVD-t

A boldogság sosem jár egyedül – bár tegnap a társa sajnos éppen a rendületlenül szemerkélő eső volt… De a rossz idő nem állhatott énekeseink, műsorvezetőink és vendégeik útjába: a szerelem napját és „A boldogság sosem jár egyedül” DVD-változatának megjelenését az MTVA Info Pont fedele alatt ünnepelték a meghívottak a Nagymező utcában. A hangulatot Mérei Andrea és Knézy Jenő alapozták meg: szinkronjátékra buzdították a közönséget, akik rövid időre a film szereplőinek bőrébe bújhattak.

Bényi Ildikó és Klement Zoltán vezényletével pedig a vállalkozó kedvű látogatók szerelmes duetteket is énekelhettek A Dal versenyzőivel, Palcsó Tamással és Hoffman Mónikával. A Budapesti Operettszínház társulatának tagjai, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes pedig szintén teljes „hangbedobással” vettek részt a közös dalolásban.

Népszerű volt a vendégek körében a szerencsekerék-játék is, amelyen filmes ajándékok találtak gazdára. Mert végül senki nem távozott egyedül: mindenkit hazakísért legalább egy vidáman lebegő lufi.