Elárulta legnagyobb félelmét Burai Krisztián

Az énekes elárulta, mitől retteg legjobban a szombati elődöntővel kapcsolatban.

Burai Krisztián zenei producer, énekes életében nagy vízválasztó lehet A Dal. „Nem is olyan régen még Norvégiában festettem házakat, alkalmi munkákból éltem. HR-menedzseri diplomám van, de egy percet nem dolgoztam a szakmában, mert sehová sem vettek fel. Ha az Eurovíziós Dalválasztó Show kapcsán nem sikerül karriert építenem itthon, tervezem, hogy Angliába megyek, ahol édesanyám él, és ott folytatnám a zenei pályámat” – mesélte Krisztián.

A 29 éves énekestől megtudtuk: két éve van barátnője, aki civilként elég nehezen viseli, hogy párja éjszakai életet él, de természetesen a szombati elődöntőn drukkolni fog Krisztiánnak.

Krisztián A Dal online csapatának elárulta, kicsit feszült, mert korábbi munkái miatt keveset tudott készülni és úgy érzi, produkciója még nem tökéletes. Birkózik a magyar szöveggel is, mert alapvetően angolul íródott a dal, a szöveget megmutatta Kállay-Saunders András barátjának, aki sokat javított benne, voltak sorok, melyeket teljesen átírt András.

Szombati ellenfeleit nagyon erősnek tartja, ami miatt idegesebb a szokottnál, de elkezdett jógázni. Attól retteg, hogy annyi mindenre kell odafigyelnie szombaton, hogy nem lesz meg a lélekjelenléte, amit a dal megkövetelne. Ilyen szempontból ellenfeleit rutinosabbnak tartja – árulta el az énekes.