Palcsó Tamást megláttuk

Ne sikeresek akarjunk lenni, hanem boldogok. Az énekes viszont sikeres is lett.

Ne sikeresek akarjunk lenni, hanem boldogok. Ezzel vezette be dalát Palcsó Tamás. Az énekes viszont sikeres is lett, a nézők szemében, fülében legalábbis mindenképp: a középdöntőbe szavazták Tomit.

Hulló falevelek és szálló pillangók között énekelte el versenydalát Palcsó Tamás. Rakonczai Viktor a dalt megdicsérte, könnyen bekúszik az ember bőre alá, Tominak viszont kifogásolta a lazaságát, ami szerinte még nem természetes. Walkó Csaba viszont épp ellenkezőleg látta: ennyit mozogni és mosolyogni soha nem látta az énekest, a dalban azonban idegennek érezte a „je”-zést. Egyenesen bajban érezte magát Rúzsa Magdi, mert Tomi ugyan kristálytisztán énekel mindent, a dal szerinte gyenge volt. A zsűri 35 pontjával az utolsó helyre került a Background-dal. A stúdiót elhagyva online stábunknak bevallotta, több pontra számított.

A szünetben Buda Marcinak elárulta, a nézőktől fejenként 20-30 SMS-re számít, de miután a műsorvezető elmondta, hogy csak 20-at lehet, Palcsó Tomi azt is elégnek találta. Nagy meglepetésére elégnek is bizonyult, a szavazók ugyanis megmentették a kieséstől, és valószínűleg masszázzsal lazul majd el a középdöntős fellépésére.

Szűcs Viktor