Baricz Gergő tovább húzza

A világ leggyönyörűbb lányának írta a dalt még Erdélyben...

A világ leggyönyörűbb lányának írta a dalt még Erdélyben. Baricz Gergő életében már nincs meg a lány, de sikerült sok szívet megdobogtatnia. A nézők a fiú döntőbejuttatásával viszonozták az érzéseket. 

Tollal kirakott zakóban állt, vagyis ült a színpadra Baricz Gergő, a megszokott nyugodtsággal, kezében gitárral. Csiszár Jenő szerint egy őszinte balladát hallottunk, amiről a brit Ed Sheeran és a Snow Petrol jutott eszébe, Walkó Csaba pedig nemzetközi csábítónak nevezte az énekest. Rakonczai Viktor szerint Gergő hangszíne nagyon eredeti, őszintén át tudja adni az érzelmeit, de túl korainak érezte a dalban az instrumentális részt, kicsit mintha elvesztették volna. Rúzsa Magdi és Walkó Csaba azonban hevesen rázta a fejét, jelezve, nem értenek egyet vele. 43 pontjával sokáig hátradőlve nézhette a többieket Gergő, de végül hárman is több pontot kaptak, így csak a nézői szavazatokban bízhatott.

A színpadról leérve rögtön sok szerencsét kívánt Gyurcsík Tibinek, majd az online riporternek elmesélte, szerinte mennyire sikerült meghitt hangulatot varázsolni a színpadra. Az adás szünetében, az online műsorban Buda Marcinak elmondta, neki jó élmény volt a fellépés, és reméli, a nézőknek is. Ez végül be is bizonyosodott, elegen előhúzták a telefont, és Gergő már örülhetett is a továbbjutásnak.

A műsor után jelentkező internetes adásban Keresztes Ildikó csodálatosnak nevezte, hogy egy előadó, ebben az esetben volt mentoráltja, Baricz Gergő, maga is tud dalt és szöveget írni. Gergő elárulta, már dolgozik Ildinek szánt dalán is.

Szűcs Viktor