Magányosan ünnepelt Pál Dénes

A Voice győztes a Dalban folytatja

 Egyedül, egy szállodai szobában töltötte első napját a Voice győzteseként Pál Dénes (21). A fiatalember még mindig nehezen fogja fel, hogy ő nyerte a TV2 énekes tehetségkutatóját és övé a győztesnek járó tízmillió forint, a thaiföldi utazás, az autó és a lemezszerződés. 

Egész este arra figyeltem, hogy ne stresszeljek. Jól akartam érezni magam, és élvezni akartam a fellépést. Ám amikor a végén négyen ott álltunk a színpadon, előjött minden feszültség, és csak nőtt, ahogyan Szabó Kimmel Tamás egymás után kimondta Viktor és Dávid nevét –  mesélt a verseny utolsó perceiről Dénes. – Azokban a pillanatokban azt gondoltam, a legrosszabb, ami történhet, hogy második leszek, közben pedig azon járt a fejem, vajon min múlt a győzelem. Aztán váratlan dolog történt: amikor Tamás kihirdette a nyertest, nem hallottam, kinek a nevét mondta ki. Álltam a színpadon, hallottam a közönség őrjöngését, de nem tudtam, kinek szól. Csak akkor esett le, hogy én nyertem, amikor megfordultam, és megláttam a táblát. Vissza kell majd néznem videón – nevetett Pál Dénes.

A fiút sokan kritizálták amiatt, hogy nem a hangjával, hanem a szemével hódít, ezért a péntek esti döntőn gondolt egy merészet, és napszemüvegben énekelte el az egyik dalát. – Azért találtam ki ezt a geget, mert szerettem volna, ha mindenki a lényegre koncentrálna. Még a mesterem, Mező Misi sem tudott róla – mesélte a fiú, aki nem sokáig pihenhet, mert tegnap éjjel már fellépése volt Győrben. – Most itt fekszem az ágyamon a szállodában, a szüleim még az éjjel hazautaztak Miskolcra, és próbálok pihenni egy kicsit – vallotta be a döntő utáni estén Dénes.

Magyarország hangjának nem sok ideje marad, hogy fellélegezzen, február 2-án ugyanis egykori párbajellenfelével, Agárdi Szilviával együtt indulnak A Dal című versenyen, amely során az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját keresik.

forrás:  Blikk - Bajkó Panka