Flash Travel

A Flash Travel zenekar egy amolyan „super group”, némi túlzással, minthogy a formáció tagjai több évtizedes szakmai múlttal a hátuk mögött alapították a bandát, ugyancsak több évtizedes szoros barátságukra építve. A csapat állandó zenész tagjai László Viktor (bass - Sexepil), Simó Tamás (billentyű – UP!), Szabó Elemér (ének – gitár - Free Pozitív), Szabó András (dob - FreshFabrik) és Újvári Péter (ének – UP!).

A zenekar az elmúlt éveket folyamatos dalszerzéssel töltötte, és terveik szerint ez év őszén szándékoznak megjelentetni első debütáló albumukat, és ehhez tartozik a „Soha ne add fel” című maxi valamint klip. Terveik szerint a formáció hasonló szerkezetben és logikával szántaná fel a következő években a hazai és nemzetközi színpadokat, mint a Budapest Bár, azzal a különbséggel, hogy kizárólag saját dalokat írnak és adnak elő, kifejezetten mainstream, pop stílusban. Az őszre tervezett lemezükön olyan énekesek, előadók szerepelnek a fix zenekari formáció „ékköveiként”, mint Réti Nóri (Megasztár), Hodosi Enikő (NEO, Manoya) és Újvári Péter - aki maga is formáció egyik alapítója.

A Flash Travel az eddig elkészült, mintegy 15-20 nóta előhírnökeként az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti dalválasztó műsorába nevezett, „Soha ne add fel az álmaidat” című slágerrel harangozza be az őszi nagylemezt.