Rami

A 23 esztendős, békéscsabai származású Hideg Judit Ramóna kiskora óta készül az énekesnői karrierre. Tehetségére 2008 tavaszán figyeltek fel, ekkor rögzítette „Szeress forrón!” című bemutatkozó dalát, Szabó Zé szerzeményét.

A következő évben Indián rendezésében klipet is forgatott a dalból Rami. A dal a VIVA Chart Show-n második helyezést ért el és a 2009-es VIVA Cometen már fellépőként adta elő az énekesnő első slágerét. Az ilyen sikert csak ismételni szabad: Rami „Szívemet a szemeidért / Love’s The Way” című 2009-es dalából (Szabó Zé szerzeménye Molnár Tamás szövegével) már két nyelven forgatott klipet Indián. A VIVA Chart Show listavezető helyére felugró dalt a 2010-es VIVA Comet gálán már SP-vel közös produkcióban adta elő az énekesnő. A népszerűségnek köszönhetően Rami időközbem egy magyar divatcég arca is lett.

2010-es, szintén két nyelven írt harmadik dalából (Miért sír / My love is not for sale) az énekesnő lírai oldalát ismerhették meg a rajongók. Mind a dal, mind pedig a videoklip első helyezést ért el a VIVA Charton. Az elismerést egy nagylemezzel hálálta meg Rami, amely 2011-ben jelent meg „Szeress forrón!” címmel. Mindeközben az énekesnő már az angol nyelvű, ”The Fun Starts” című új slágerén dolgozott, amely Indián klipjével együtt 2011 júniusában debütált a magyar zenecsatornákon.

Az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti válogatójára a ”The Fun Starts” című dalon is közreműködő Kálmán Tamással közösen írt „Puzzle” című dalát nevezte be Rami.