Mohamed Fatima

Az egyiptomi származású, 31 éves Mohamed Fatima a kilencvenes évek vége óta ismert a hazai könnyűzenei szcénában, hiszen a Fekete Vonat énekesnőjeként már egészen fiatalon komoly sikereket ért el.

A roma hip-hop együttesnek számos slágere és összesen négy lemeze jelent 2004-es felbomlásáig, amikorra már egyedül csak Fatima maradt a formációban az alapító tagok közül. Forró a vérem című dalukkal korábban egy európai dalversenyen is bemutatkoztak, Bilako című daluk hetekig vezette a francia slágerlistákat.

Az együttes felbomlása után Fatima Londonba költözött, és folyamatosan készült a visszatérésre, amire tavaly kapta meg az esélyt, amikor jelentkezett a frissen indult Voice énekes tehetségkutató showba. A műsorban Caramel csapatába került, de a közönség őszinte megdöbbenésére a sorozat decemberi, első élő showjából ki is esett. A hírek szerint a verseny idején hangszálgyulladással küzdő énekesnő azonban nem adta fel szándékát, hogy újra meghódítsa a magyar színpadokat, mi több, szólólemezt készül kiadni.

Ezen a lemezen fog szerepelni első saját dala, a "Nem baj" is, amellyel máris benevezett az Eurovíziós Dalfesztivál idei nemzeti dalválasztó műsorába.