Radics Gigi

Radics Gigi, a tavalyi Megasztár mindössze 16 éves győztese üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei életbe - ekkora fölénnyel eddig még senki nem nyert tehetségkutató versenyt Magyarországon.

Nem sokkal a műsor után a legendás Quincy Jones is felfigyelt tehetségére és meghívta Montreux-be a Jazz Fesztiválra. Azonban még csak most érkezett el az énekesnő karrierjének eddigi legizgalmasabb mérföldköve, hiszen novemberben megjelent régóta várt első nagylemeze, a Vadonatúj érzés.

A korongra több nemzetközileg elismert szerző és zenei producer is készített dalokat, akik személyesen is találkoztak Gigivel Los Angelesben. A magyar származású Kelemen Huba, aki az album négy felvételének szerzője, illetve társszerzője, olyan zenei partnereket nyert meg Gigi anyagához, mint például Jack David Elliot vagy Skylar Thomson.

Gigi november 20-án egy teltházas, nagyzenekaros koncerttel mutatta be új lemezét, mely máris elsöprő sikernek örvend, hiszen a magyar iTunes-on azonnal a legkeresettebb album lett.

Az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti dalválasztó műsorába a lemez egyik számával, az "Úgy fáj" című dallal (Huba Kelemen-Jack D. Elliot-Jánosi) nevezett a fiatal énekesnő.