Megvan a 30 elődöntős dal

A DAL - logóAz előválogatottba bejutott énekesek között van Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Radics Gigi és Vastag Tamás.

Budapest, 2013. január 10., csütörtök (MTI)

Kiválasztotta A Dal című produkció zsűrije azt a harminc dalt, amely vesz részt az Eurovíziós Dalfesztivál február 2-án, az M1-en induló magyar előválogató show-jában - hangzott el a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Az előválogatottba bejutott énekesek között van Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Radics Gigi és Vastag Tamás.


Az MTVA székházában tartott sajtótájékoztatón az öttagú zsűri - Rúzsa Magdi énekes, Rakonczai Viktor zeneszerző, Walkó Csaba, a Compact Disco énekese, Rákay Philip, az M1-M2 intendánsa, valamint Csiszár Jenő rádiós és televíziós műsorvezető - tagjai által felsorolt dalok előadóit Novodomszky Éva, A Dal című dalválasztó show női műsorvezetője nevezte meg.


A dalválasztó műsorsorozat férfi műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.


A pároshoz szerdán Buda Márton, a Petőfi Rádió reggeli műsora, a Talpra magyar! és a köztévé hétvégi Ma reggel című magazinműsorának műsorvezetője is csatlakozott. Buda Márton, akit a Szimfonik Live produkció konferansziéjaként is jól ismerhetnek a fiatalok, A Dal színfalai mögött készít majd interjúkat a műsorban szereplő énekesekkel és zenekarokkal.

 

TOP 30

Megvan a harminc elődöntős dal az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-jára

 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában tartott sajtótájékoztatón A Dal című produkció zsűrije bejelentette, hogy melyik harminc dal vesz részt a 2013. február 2-án, az M1-en induló dalválasztó műsorsorozatban. Az öttagú zsűri – Rúzsa Magdi énekes, Rakonczai Viktor zeneszerző, Walkó Csaba, a Compact Disco énekese, Rákay Philip, az M1-M2 intendánsa, valamint Csiszár Jenő rádiós és televíziós műsorvezető – egymás után felsorolta a dalokat, melyek előadóit Novodomszky Éva, A Dal című dalválasztó show női műsorvezetője nevezte meg. A férfi műsorvezető Gundel Takács Gábor lesz. A pároshoz tegnap Buda Márton, a Petőfi Rádió reggeli műsora, a Talpra magyar! és a köztévé hétvégi Ma reggel című magazinműsorának műsorvezetője csatlakozott. Márton, akit a Szimfonik LIVE produkció konferansziéjaként is jól ismerhetnek a fiatalok, A Dal színfalai mögött készít majd interjúkat a műsorban szereplő énekesekkel és zenekarokkal.

Budapest, 2013. január 10.