Kállay-Saunders András

A magyar édesanya és amerikai édesapa gyermekeként született, 28 éves énekes-dalszövegíró 2010-ben, a Megasztár 5. szériájában robbant be a köztudatba, ahol a legjobb öt versenyző közé került.

Állítása szerint „véletlenül” jelentkezett a tehetségkutató versenybe, hiszen nem sokkal a műsor előtt érkezett csak Magyarországra édesanyját meglátogatni. A versenyben ismerkedett meg párjával, Tolvai Renátával is.

A tehetségkutató műsor óta sorra jelennek meg Kállay-Saunders András dalai és videoklipjei: 2011-ben a Csak veled és angol verziója, a Fly, majd még ugyanebben az évben az I Love You, amellyel az énekes a tavalyi műsornak elődöntőjébe is bejutott.

Tavaly januárban mutatta be Take Me Away című dalát, és tavaly nyáron jelent meg Rebstarral, az iráni származású svéd rapperrel készült közös dala is, a Tonight. Legújabb, "My Baby" című dalának karácsony előtti bemutatását már komoly rajongói tábor várta, nem csoda, hiszen András ezzel a dallal jelentkezett 2013-ban az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti döntőjébe.